Skip to main content

Over ons

Best Caviar werd opgericht in 1989.
De bedoeling was topkwaliteit kaviaar uit Iran te hebben zonder daarvoor de gekste prijzen te moeten betalen.

Na enige moeite werden we door Iran aanvaard als invoerder voor België.
Toen Iran zijn productie moest stopzetten omdat de Kaspische Zee was leeggevist, werd er in verschillende landen een kweekprogramma opgezet.
Onze keuze viel toen op de Belgische kaviaar omdat hier de smaak van de Iraanse het best werd benaderd.

Met dezelfde benadering zijn we begonnen met de invoer van wijn, uit Italië: Marchesi Alfieri, de rijzende ster Lodali, de niet te evenaren Macchie …
Uit Oostenrijk Weingut Prager, waarschijnlijk de alsolute nummer 1 in Grüner Veltliner en Riesling.

Een super Malbec uit Argentinië en enkele topwijnen uit Rioja en Toro.
Ten slotte onze artisanale aperitieven, likeuren en olijfolie, een van de beste eierpasta’s uit Italië en tomaten uit Puglia.